bye kitty .

nu ska jag citera vendela och skriva att "jag vill inte sova" (menar dock inte såra) bara för att sedan trotsa detta buskap och gå och lägga mig tillsammans med min huvudvärk. mys. men tänker man så finns man, eller så är man ett bord, ingen vet. pöss

gotta get that .

Ibland kan jag få små söta tånårsrebell-ryck där jag liksom nästan anstränger mig för att smutsa ner lite, slänga saker på golvet, inte dammsuga, bädda sängen eller typ dra upp persiennerna, mest för att jag kan. Sen tänker jag typ att "nu ska jag inte bry mig om den här röran på typ en vecka och vara allmänt cool, chilla biffen liks". Det här slutar ibland (alltid) med att jag smutsar ner brutalt (i mina ögon då, inte i typ en allmänt smutsig persons ögon för så långt hinner det aldrig gå) under en dag, och sen går jag till skolan dagen därpå. När jag sedan kommer hem från skolan ser jag hur jävla äckligt det är och vill inte ens gå in i rummet samtidigt som jag håller på att dö av onödighetskänslor över att jag ens lät det gå så långt som att släppa gårdagens tröja på golvet. Vad gör LH? gulllinnis börjar städa. brutalstäda. Slutar inte förrens det inte ens finns damm på gardinstången (vem fan bryr sig om en sån sak, vem kollar efter damm på en gardinstång) och jaa, sen är det så tills nästa rebellLH dyker upp.
Nu vet ni det om mig, jag har städmani, men jag har i alla fall förklarat mig .

i don't mind .

alla som inte trycker HÄR är våldtäktsmän
den här tjejen får mig att gråta sönder av garv.
</br>  <-- VAFAN?)
asså,. jag avlider !
http://www.youtube.com/watch?v=dKfIc5EiyyQ&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=EC1UKf35Jbg&feature=channel_page

run away from you .

jag vill dö när jag läser den här bloggen, fast på ett bra sätt. roligaste kvinnan

down the highway .

Är det fel på mig om jag blir så glad att jag börjar skratta så hårt att jag börjar gråta när jag läser bloggar som är skrivna av arga personer? För det finns fan inget som gör mig så glad som arga människor. Bara att se paniken är så skrattretande att jag måste lägga mig ner lite lätt för att kunna andas. Jag var jättearg nyss, nu är jag jätteglad. varför? jo för att någon annan är så jävla mycket argare. så tack bigge, för att du är så jävla arg. nu ska jag googla arga bloggar.

chase you down .

gillar att jag tar fel länk när jag redan är arg också.

metal .

ni får väl använda den gammaldags länken istället eftersom blogg.se vill knnnnn... mig

blogg.se är sämst .

ibland blir man trött på att
1. man går och lägger sig för sent, 2. ens syster klämmer katten i diskmaskinen så han skriker och jag skiter på mig av rädsla för att han ska dö, 3. ens syster köper likadana kläder som man själv har bara för ATT det är så jävla kul, 4. man suger på spanska 5. man får vänta i (HUR FAN STAVAS 40, furtio, fyrtio, förtio, fortio. WHAT?) minuter för att sen inte ens ha en lektion. 6. man inte kan stava till 40. 7. man har två timmars hål mitt i dagen och sen slutar man inte ens tidigt. 8. man måste gå och handla presenter just idag när man ska fika med sara 9. man försvarar en katt som blir klämd i diskmaskinen bara för att inse att han inte allt är tacksam för att man just hindrade honom från att dö utan istället vill döda en right back. 10. man vill sova men inser att om man somnar nu kommer man bara vara mer död när man vaknar om en timma. 11. man är så jävla trött på allting. 12. YOUTUBEKLIPPEN INTE GÅR ATT PUBLICERA PÅ BLOGGHELVETET NÄR JAG VILL ATT NI SKA LYSSNA PÅ PAPARAZZI MED MIG.
(VARFÖR GÅR DET INTE ATT GÖRA ETT ENTER HÄR?)
jag ska bli lika bitter som isac och theresia <3

play this game over again .

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8-QyqFaCqmI&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8-QyqFaCqmI&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="25"></embed></object>

Vale la pena esperar por tu amor .

I'm sorry for whatever pain I've caused you
and it's taking me some time to realize
I broke it, I am breaking it and I'm going to break it

Pero la tormenta se calmara en tus brazos.

maybe i .

utekväll och grejer igår. Blev först en fika på stan med helena och innan det fick jag veta att jag ska till spanien om 4 veckor :D peeeeepp. Det blev i alla fall nollning, den började sämst eftersom polisen fick för sig att hälla ut 22 cider/öl från stefans väska, samt cirka en halvliter vodka från claes väska. Sen började det spöregna, men så fort de orosmålnen var ur vägen började röjet. Hade glömt mitt pass så mamma fick komma förbi men sen var det fullt drag och in mot statoil, tillbaka, till plaskis, ringa hem till full nolla så hon kom hem väl med pappa, lämna henne hos pappa, ner till stan. Och jaa, sjukt värd kväll helt enkelt. Tack till isac som är bäst, och så. Och nu ska jag ha filmkväll om några timmar hos freddan. Så nu ska jag kanske ta och vakna till lite (vaknade av att pappa ringde. HALV FYRA, grattis)

puss

sämst .

VAD FAN HÅLLER KANAL 3 PÅ MED?????
varför i helvete cencurerar dom ALLT i hela jävla programmet, ansiktet på en mumie, närbild på hud med stickmärken, lik.. osvosv. jag menar för fan det är inte direkt som att det är riktiga lik eller mumier, och det är inte som att man inte sett det förut (FRAM TILL NU) är det bara "bones" som gör så här eller är det det nya svarta att cencurera hela jävla skiten, då kan dom ju lika gärna skita i att göra såna här serier och sitta i varsin stol och läsa upp en dialog mellan alla i hela serien istället om man ändå inte ska se allt det där (som fan är 50% av hela programmet eftersom det är crimeinvestigation) fuuuuuck va irriterad jag blir. en stor fluffig ruta. WHYYYYYYYYYYYYYYY? (inga överreaktioner)

snart kommer säkert ett "beeep" varje gång någon säger gud, fan, röv eller attans. usaaaaaa <333

this is why .



du är söt när du inte bits .


we say goodbye .

varför myser min katt hellre med min gosedjursigelkott sture än med mig? och varför är det så att varje gång jag vill krama honom vill han bita mig? är det kanske så att han bara alltid vill bitas eller är jag alltid hemma på exakt fel klockslag för att få ta del av den mysiga jackson som vill sova i ens hand. Han lägger sig asgulligt i sängen och kurar ihop sig och blundar och grejer men så fort jag sträcker fram handen så hoppar han på den och börjar typ fäktas på något random sett. Vendi säger att man ska ta dom hårt nackskinnet men det är ju inte kul. men vad vet vendi iofs. Hennes enda rimliga "bevis" för att "allt har en orsak" är ju trots alls att "ja, men vi har ju en bänk här, och varför är den där? jo för att vi ska sitta där och lära oss saker" och det är ju faktiskt en av de stora anledningarna till att vi bör tro att allt har en orsak. så jag kanske ska tro på henne trots allt. asså AJJJJ. en kombination av att jaga sin egen svans och bita mig när jag skriver på laptopen... AJ!!!!

du .

inte bara det att blogg.se är king, det är oking också. Mina bloggar från 07 och 08 finns inte kvar för allmän beskådan alls längre och det hjälper inte att uppdatera så man kan se det heller. Detta påpekas ständigt av sarah som inte har något annat att göra en onsdagkväll än att läsa om mitt forna liv (pill på dig) och det är inget jag uppskattar direkt heller att allt bara försvinner. Om jag vill läsa om minilinnis måste jag alltså typ logga in och kolla ett inlägg i taget och det är ju övervärt. dock finns ju en viss uppskattning i att ni slipper läsa allt jävla skit jag skrev för tre år sen när jag var "alternativ" HAAHHA. cool brud!

headeranus .

den här gjorde jag men sen kom jag på att den var asful

my way .

jag förstår mig inte på mitt humör alls just nu
men snart blir allt bra, snart blir allt jättebra

not far from here you see me crack .


biguun .

inte för att bigge är den som uppdaterar mest i historien, men det finns inte en argare människa i hela världen. han fick både mig och helena att börja gråta av skratt halv 8 i morse med sina jävla inlägg om hur arg han är när saker inte funkar. så jävla kul bara.
inlägget nedan är ett inlägg där bigge försöker demonstrera att det inte går att lägga in en bild på bloggen (vilket går om man är medveten om att man ska trycka på knappen med "trädet") fail, blev det ju dock. eftersm det faktiskt ligger en bild där. men vi uppskattar bigge ändå för att han försöker

nytt o fräshct inläögg

blablabla, inlägg, blablabkla
/bigge

i guess this bleeding will never stop .

aldrig, aldrig, aldrig mer


that would make you hurt like me .


I’ll tear myself away 
if that's what you need
there is nothing left to say

but i always thought that i'd see you again .

skolan, här är jag igen. och självklart eftersom vi är den största minoriteten på skolan har vi världens sämsta schema och jag kommer varje måndag att sitta här själv i en timma. Det kommer bli aspepp tror jag. Dessutom så kan dom ju inte placera mig i block 2 istället för 3 så att jag får sovmorgon, nej för fan, jag ska ha hål måndag onsdag och torsdag istället. det är mer pepp. Jag tänker sitta här och lyssna på blindside , bara låten pitiful, i en timma, sen ska jag gå på ännu en lektion med den underbaraste kvinnan i världen (not!!!!!) och sen ska jag hem och sova tills jag aldrig mer vaknar .f.u.c.k

everything's the same .

hela grejen ger mig fjärilar i magen
men dom är mer mordiska än gulliga
jag vill stanna hemma idag
och hela veckan med för den delen
mitt rum ser ut som ett slagfält
och snart måste jag förklara mig
men först måste jag åka till skolan
och gå runt och se glad ut
och det ska bli jättekul !

morning nightmare .

tillfällig header made by helena
sen blir det omkonstruktion av hela skiten skulle jag tro
men we'll see
snart kommer jocke och klas hit och chillar
emelie kanske också.

i will remember you .

allt jag har kvar av dig
i en stor hög på mitten av mitt golv
det spelar ingen roll vad klockan är
vilken dag det är
dygn veckor går förbi
jag rev ner allt jag hade kvar
och nu finns bara högen kvar
ut bort iväg försvinn

jag svimmade idag
mitt på platå
men varför i helvete skulle du bry dig om det

you won't fight for me .

det är säkert jätteskönt för dig att inte behöva prata alls
du vet ändå precis vad jag gör eftersom du läser det här
vad skönt att det är så lätt för dig och det är allt du behöver
jag har absolut ingenting alls, och det är precis som jag sa
som jag alltid sagt att det skulle bli. and you just wont.

a message comes .

igår spöregnade det
igår puttade noel ner mig i en gyttjepöl
igår gick min mobil sönder
igår fick pappa skjutsa hem mig så jag kunde byta om
igår fick pappa köra mig till trädgårn två gånger för att jag glömt mitt pass
igår smsade jag för mycket

igår såg jag maskinen !
vad gjorde du igår ?

all open to see .

fan fan fan

thåström .

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

i am the eye in the sky .

nollningen jag sett fram emot är jag knappt ens sugen på längre
jag försöker mest koncentrera mig på att ha ont i huvudet
samt att försöka äta mat trots att det är typ fysiskt omöjligt
jag lär väl dö av hunger om några dagar och då kanske det går
halsen har jag ont i också, så det här blev ju ett jätteglatt inlägg
jag vill säga tack till en och annan speciell person som gör allt lättare
ni vet vilka ni är <3

Jonatha brooke .

I am not a child now.
I can take care of myself.
I mustn't let them down now.
I mustn't let them see me cry.
I'm fine, I'm fine.

I'm too tired to listen.
I'm too old to believe.
All these childish stories.
There is no such thing as faith & trust & pixie dust.

I try but its so hard to believe.
I try but I can't see what you see.
I try, I try, I try.

My whole world is changing.
I don't know where to turn.
I can't leave you waiting.
But I can't stay and watch the city burn.
Ohh watch'it burn.

Cause I try but it's so hard to believe.
I try but I can't see what you see.
I try, I try.

I try and try to understand the distance and between.
The love I feel the things I fear and every single dream.

now that i have everything I'm a puppet on a string .

för en halvtimma sen hoppade min kära jackson ner på mitt tangentbord på laptopen och tryckte in en och annan knapp vilket resulterade i att min skärm roterade cirka 270 grader. Det blev minst sagt svårt att anpassa sig efter den finjusteringen då touchpaden också rörde sig åt fel håll. var tvungen att ropa på pappa. det visade sig att jackson tryckt ner alt+ctrl+högerpil, hur fan han nu gjorde det. men söt är han, han har somnat på mitt ben den lilla pajasen.

i can't speak to you .


sleep .

Fill these spaces up with days
In my room
you can go you can stay
I can't sleep,
I can't speak to you
I can't sleep

Now these years locked in my drawer
I'll open to see just to be sure

I can't sleep,
I can't speak to you
I can't sleep

And So I'm reaching out for the one
And So I've learned the meaning of the sun
And all this like a message comes to shift my point of view
And watching through my own light as it tints the shade of you

Hold my wine hold it in
nobodys lost
but nobody wins

And I can't sleep
I can't speak to you
I can't sleep

And So I'm reaching out for the one
And So I've learned the meaning of the sun
And all this like a message comes to shift my point of view
I'm watching through my own light as it tints the shade of you

I can't sleep
I can't speak to you
I can't sleep
I can't speak to you
I can't sleep
I can't speak to you
I can't sleep
I can't speak to you
I can't sleep
I can't speak to you
I can't sleep
I can't speak to you

out of the light .










.

elsewhere .

idag har jag vaknat, spelat minigolf i valla med klassen (typ 10pers) och sen begav jag mig hem igen. Jag är sjukt trött, kan bero på att jag gick och la mig tre. typ. ser fram emot morgondagen, nollning och krogen, aldrig fel.

complicated .

I like, you the way you are When we're drivin' in your car And you're, talkin' to me one on one But you become Somebody else 'Round everyone else Your watchin' your back Like you can't relax You tryin' to be cool You look like a fool to me Tell me Why'd you have to go and make things so complicated? I see the way you're actin' like you're somebody else Gets me frustrated Life's like this you You fall and you crawl and you break And you take what you get, and you turn it into Honestly, you promised me I'm never gonna find you fake it No no no You come over unannounced Dressed up, like you're somethin' else Where you are ain't where it's at you see You're makin' me Laugh out, when you strike a pose Take off, all your preppy clothes You know, you're not foolin' anyone When you become

and god forbid you feel something .

jag trodde aldrig att det här skulle bli på riktigt
det var bara en grej som hände som skulle ebba ut
för det löser sig, det gör det ju alltid ?

stop me now .

you wont be there
when i fall
if i fall
i will fall

i blame you .

nu har nollorna fått äta glass jättefort, suga vatten ur sugrör, klä av varandra, göra armhävningar, bygga pyramider, äta marsmallows tills dem (och jag) nästan spydde, nästan kyssa varandra, äta citroner och blåsa ballonger. Dessutom delade vi in dom i grupper och gav dom varsinn penna, dom kom tillbaka med kebab, massor kakor, böcker, blåbär, blommor, glas, godis, klubbor, broshyrer, tangentbord mm. Hur fan i helvete då? Ser fram emot draget, där blir det mycket gott. heh. king. Ikväll blir det mycket fler lekar, doppa huvudet i vatten och sen mjöl bland annat, det ska bli najs. Lite pinsamheter också, men de värsta sparar vi till fredag. Överkul övervärt. Snart ska jag ner till trädgårn och fortsetta detta fadderi så thats it för idag.

puss .

seashell .

att sitta i skolan OCH ha en dator. Alltså inte sitta i datasalen med massa skrikande youtubeungar, utan att sitta var fan man vill, ha alla sina grejer i datorn, och dessutom är den rosa. Vad ska man säga? Fett pepp är jag på att springa in och skrika lite på mina små barn om en kvart. i dag ska vi fan köra hårt. Massor lekar är på g och har tagit med en jävla massa pennor och skit, allt för att klottra ner skitungarna. Röj. Varför tog jag inte med mig hörlurar, jag har ju fan spotify med mig. trög...

fy fan va vi är suveräna .

hey babes. Lite kul att jag tänkte "fan va brottom jag har" klockan kvart i för att jag fick för mig att vi började tio i åtta. Sommaren är så lång att man förtränger såna tider, det gillar jag. Nu ska jag iväg och dra igång fadderverksamheten, för den här dagen ska vi fan i mig köra alltsåååååååå.

PÖSS

everlasting .

förväntade mig en riktigt köttig dag där jag var tvungen att gå till skolan, men istälelt vaknade jag med helena, planerade nollningen i en timma och följde sen helt spontant med ankan ner på en fika med soffan. Det ledde till att vi och tre andra bestämde oss för att dra till måndagsklubben så här inför skolstarten imorgon. För att känna oss extra pigga och fräscha på morgonkvisten. Så vadstena nästa blir det som får gälla för dagen. Klädval alltså, jag kan aldrig aldrig aldrig bestämma mig. Kommer sluta med att jag har med mig en hel väska och inte kan bestämma mig för vad jag ska ta. Hursom så ser jag fram emot en jävligt trevlig kväll med lite bruds. Tillbaka i linköping runt tre för lite skönhetssömn, sen upp och hoppa (blir no inget med körlektionen...)

puss .

fräseey, funkar inte .



ehm .

helena är trött, hon kallade just kalle anka för darth vader...

I know those eyes .

igår var jag på pontus land på festivalen gumma 09. den började med en galen biltur och slutade med att jag åkte hem. jag hann nog aldrig riktigt uppskatta att jag var där, det blev lite för mycket på en och samma gång och sen började det spöregna. Banden var bra och pontus pappa är något extra som anordnar en festival i sin egen sommarstuga. speciella thanks till ni vet vilka ni är.

puss .

In another world, I'll be yours tonight


let it go .

ignorera listan, den är inte min. lyssna bara på första

Mountains erode

Where there's love there is pain
With the sun comes the rain
Without wrong there'd be no right
Every day begins with night
In a crowd or all alone
Said out loud on telephones
When you give me your hand
With no words I understand

förfestcasa .


123 .

because you'd do that for me .

dagens funderare .

min gosedjurs igelkott som jag fick från luciatiden får ta fram moderskänslorna och agera mamma, inte nog med att han heter sture han är dessutom inte levande. men det är ingenting som jackson tar hänsyn till. han ligger just nu och tror att stures päls är en källa för mat. Han har sugit på tyget i ungefär fem minuter och när jag försöker ta bort honom går han tillbaka. Jag har försökt para ihop sture och jackson tidigare men intresset fanns inte där. Nu undrar jag hur friskt det är att låta jackson ligga där och suga på tyg utan att få någon mjölk. vad fan gör man?

parteypics .

alltid värt att hitta bilder på helenas dator

girltalk på helenas chillgrill

mer chill, lite mer utflippat dock.

Jag och min favvobrud ews på fest hos irina

skge marken .


gratis har väl aldrig varit fel... eller?
skänninge är the place to be när det gäller vackra skyltar
vad sägs om "TJEJKORV! 23 cm utan böj"

i just wanna play my music .

är det fail att jag sitter och lyssnar på jonas brothers?

put me out .

jag är jättenervös, jag har absolut ingen aning om varför men min normalkänsla i kroppen är nervös. Det är svårt att koncentrera sig på att göra något, typ äta, eller att försöka sova. Jag blir stressad av att jag sitter vid datorn och ingen lägger in några nya blogginlägg, bilder på bdb eller kommentarer på fejjan. Jag sitter bara och väntar på något, något jag är jättenervös inför. Och det stör mig till döds att jag inte förstår varför jag känner mig så jävla konstig. Försökte få jackson att mysa med mig igår när jag kände mig så här wierd. men han föredrog att bita mig så det gick ju åt helvete.

Just nu är jag hos helena och vi sitter och ser på ellen degeneres i väntan på att theresia ska komma in till stan så att jag kan ge henne pengar för pizzan igår och lite annat. Efter det ska jag hem och vänta in ankan och sen blir det fest hela kvällen med ewe ankan och förhoppningsvis sofia om henner fötter tillåter. Igår såg jag och helena 4 filmer och theresia hakade på och såg två av dom. Sjukt värd kväll. Det var länge sen jag hade en girls night.

Ha en härlig sista helg (för det är så det känns när sommaren tar slut)

poison .

it's killing me to stop talking about you
it feels so comforting saying your name
guess it has to stop

for real this time .

det tar 21 dagar för mig att relatera över att ettusentrehundra dagar är förbi

nu ni .


since it's so .

there's a strange light surrounding this town that captivates my attention
- I just think I'll miss it when it's gone

someone wake me up


as if you lost me .

min update är den bästa i världen, jag är mycket medveten om det. men här kommer i alla fall en bild på min nya tröja, kofta och klocka. Allt från skge marken.


stop spinning .

Jag och hell springer för stunden runt och fixar och inväntar våra grillgäster som vi hade tänkt spendera kvällen och eventuellt natten tillsammans med. Det är skönt när alla dagar går så här fort och när det händer något hela tiden. Men samtidigt önskar jag att allt skulle stanna upp. Nu ska jag gå upp och hälsa på wrafter.

puss

when there's nothing left to burn you have to set yourself on fire .


ingen ser .

att inte veta om man ska gå framåt eller bakåt

turn your face away .

shopping på stan idag. fem minuter in på ewes och min runda mötte vi en ensam agnes som joinade oss. Vi gick runt ett par timmar och konstaterade att slingor är dyrt och allt annat är billigt. just nu sitter jag själv på mitt rum eftersom agnes föredrar min kattunge i köket. värt va?

give me hope .

Jag har intensivumgåtts med helena i tre dagar nu. Vi har busat med min katt på landet, målat i helenas rum, ätit mat, varit på krogen, sovit hos mig, åkt till skänninge samt gått på skänninge marken i 8 timmar. Mina fötter gör jättejätteont. Vi var båda supernöjda med en himla massa fynd. Jag hittade en sjukt snygg klocka för 130 spänn (kvalité, lovar....eh) en ring, en rosa navelpiercing, örhängen, en kofta, två linnen samt två sjalar. Tror det var det. Nu sitter jag och väntar på att gå hemifrån, men vart jag ska kan jag inte berätta för er. Måste dock bifoga ett förlåt till jossan för att jag inte köpte en rosa nappflaska med små bollgodisar i, vilket jag gjort alla andra år sen jag var cirka 5 år gammal. Men jag har verkligen tröttnat sönder på dom där stenhårda kulorna. Förlåt eklund, ska bättra mig nästa år. Innan jag är klar med det här inlägget ska jag bara säga tack till helena för att hon är bäst.

puss .

ghost .


I see right through you 
I know right through you 
I feel right through you 
I walk right through you

text .


number eight

Och vet att du sa 

Jag hugger i sten 
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur 
Några armar och ben 
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

where do i wanna sleep tonight .

what happened that made me go back in time
why do I have to meet you so badly that I dream about it

bebis .


crew wars .

ibland undrar jag vad det är för fel på mina vänner !

fin sång !

och ja adam, isac är ju faktiskt precis sådär, inga överdrifter.. ?

jackson .

Nu sitter jag här med världens gulligaste i världen sovandes i mitt knä. Han har busat konstant i flera timmar, kastar sig efter allt han ser. Aldrig sett en sötare kisse i hela mitt liv och jag tror jag stannar på landet resten av sommaren för hur ska jag kunna lämna den här missen helt ensam utan mig (med min familj). Aldrig. Rivsåren sitter där dom ska!

please put me to rest .


Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse

boom boom boom boom .

update på förra inlägget. Jag behövde inte ens punktera något i min arm / skära upp något, så som sjuktältsläkaren sa så jag är jättenöjd. Jag ska äta penicillin i åtta dagar till och sköta om såret så sa hon att jag nog skulle överleva. Där försvann den tyngden så att säga. Däremot vill jag tillägga två skador jag kom på att jag hade nyligen. Jag har bitit igenom underläppen rakt igenom med tänderna eftersom någon lustigkurre kastade runt en stor korg som en ballong över publiken på någon spelning. Dessutom har jag ett stort fimpmärke på bröstet TACK KALLE ANKA (ankan), som bara var tvungen att lägga hela fimpen i min bh, och ja det var säkert med flit :D

warra warra .

äntligen hemma, tänkte jag skriva, och det är ju sant, men också lite sorgligt att det är slut. Med mig hem har jag ett infekterat nagelband, ett 5x5 köttsår på höger knä, allvarlig infektion i armbågen som jag eventuellt måste operera idag och dessutom äter jag penicilin på grund av det. Det har varit några sjuka dagar det här, en sjuk vecka. Och alla inblandade är bäst. Nu ska jag till akuten! <3

puss .

RSS 2.0