dimmiga dagar .

Supertrött och supersugen på att jobba ikväll. så är det bara
Gillar att elias jobbar 1-5 när jag jobbar 5-9 och tvärtom.
Det är roliga dagar det. Anyways, tack ischy för värd kväll :]

ischy .

nu ska jag till den här gullesnutten och parta!

han steker .

bilderna ligger i kronologisk ordning och att det är ljust betyder inte att vi gick hem och kom tillbaka, det betyder att vi satt där i typ 50 timmar.








Varamon .

jag insåg just att det inte var så realistiskt att jag bara bränt mig på ett 5x5 cm stort område längst ner på smalbenet och i samband med detta insåg jag att mitt ben är dubbelt så tjockt som det vänstra och att det gör förbannat ont. huden är helt stel.

Helt underbar kväll nere vid stranden med ett grillspjut, en stor kylbag, bången benny, pastasallad och andra nödvändigheter som tillexempel våra nyinhandlade partystolar till hultan. Fick även en ny stol som är gul&blå med texten "reserverad". Tack varamon. Dock tog varamon elias converse (som han lämnade vid stranden). surprise.

Vi gick och la oss klockan halv 6 tror vi, efter ett nattdopp. Adam gick och la sig 4 men det är bara för att vi är "så jävla coola". Adam är en bitterfitta halv 11 på morgonen, men vi gillar honom ändå. Just nu är jag lättad över att sitta med en iskall dricka och ha en härlig säng utan grus i.

tack för en supervärd helg alla inblandade.

adamtheresiaantoneliaslinnea .

Varamon tält bada campa chilla sola grilla äta sova mysa.

nu drar vi !

R.I.P .


Michael Jackson blev bara 50 år gammal.

now there's .

igår solade jag arslet av mig och om en halvtimma bär det av mot söderköping där jag ira marina helena och charlie ska äta glass ! smultronstället asså, CRAZY. Men sen så ska jag JOBBAAAA ! galet KUL. Nej., nu blire frukost !

pöss

65346468 .

Idag är dagen efter att vi hade mysgrill hos helena samt lite surpriseparty som var organiserat av hennes pappa. Efter några öl hos caesar slog alla om till engelska och vågade prata med charlie. Det skrevs även några sånger till charlie av "studenterna". Mycket fina. Jag är i alla fall bara lättat att Helena är hemma och ser fram emot girls night imorgon. Först måste jag bara lösa det här med jobbet, hur fan ska jag göra?

shake that face .






glöm inte att kolla på "ankan fyller år" dvs = Ankan får lapdance av adam !

 


more to come .








make the world .

omg säger jag bara. Midsommar blev överlyckat och jag har just träffat Helena för första gången på ett år. Den här sommaren kommer att slå STORT. Slapp jobba gjorde jag idag också, så det blir kött nästa vecka istället. Sen får vi väl se var kvällen tar oss. Tänkte lägga upp lite bilder nu från midsommaren så att säga. Så chilla lite så kommer det. Besök annars facebook där finns hela rubbet !

pöss .

and take your money .

DET HAGLAR FAN SNÖBOLLAR !
jag vågar inte ens gå utanför dörren

fly like .

taggar festen ikväll och har fixat i princip allt nu. Det enda som är kvar är sånt som måste göras precis innan så det är bara att chillaxa nu tills klockan blir 4 och det kommer hit lite brudar och hjälper till :] mys

HA EN BRA MIDSOMMAR !

svensk sommar .

det spöregnar !

achievements .

jag kom på mig själv med att skämmas när jag såg the ellen show och Audrina var med (dessa känslor dök antagligen upp eftersom jag följer programmet) och det kändes så jävla dumt att hon satt där på ellen show som liksom är en jävligt rolig och komisk show och försökte berätta om Lauren och Justin som supposedly hooked up. Vilket det senare visade sig att de aldrig gjorde. Varför pratar man om DET i ellen show istället för om sin karriär och typ "jag ska göra två filmer" hamnade liksom bara i bakgrunden. Ellen försökte typ skämta till det men allt Audrina kunde säga var hur ledsen hon var och "it was really hurtful" Ingen annan i världen har ju pratat om såna där jobbiga grejer på the ellen show. Gå till Tyra istället, DOH !

love lockdown .

En grej som verkligen stör mig, som pågår väldigt frekvent här eftersom den underbara kaserngatan alltid är under rekonstruktion, är fruktansvärt plågsamt långsam körning. Jag förstår att om man har köpt en sprillans ny porche så vill man ta det lugnt när man kör över en liten vägbula med grus. Men om man har en SAAB från 1998 med bucklor lite här och var, eller vilken bil som helst förutom bilar som är snygga så ÄR DET INTE OKEJ ATT KÖRA I 10KM/H. Särskilt inte när det sitter en arg mopedist bakom i spöregnet och vill hem, helt dygnSUR. Jag tänkte bara dela med mig lite.

puss .

paper planes .


living next door .

här sitter jag och fixar naglarna, det är väl typ det som vädret tillåter. Ikväll blir det för hos Anton och sen iväg till saras birthdayparty. Temat är barnkalas och vi är väl anpassade. Igår blev det "Juno" som jag redan sett men den var värd att se igen. Elias är i skolan som vanligt så jag ska fördriva tiden med att låta nagellacket torka och sen åka och handla massa mat inför midsommar med mammsen.

puss .

hjälp .

nu lagar gullet mat till mig igen
köttfärs blire idag

VÄRT med egen hemmafru :]

on a wednesday .

Jobbet alltså, PRESS. Om man inte säljer tre per kväll när man jobbar tre gånger i veckan så äre kört asså. då får man bara provision och ingen timlön, och det sitter inte så fint. Allt är så himla rörigt och jag får aldrig några papper. Men iofs skulle jag kanske vara nöjd om jag fick 100/sälj (alltså bara provisionen) för då har jag redan 1200 och det är ju rätt ok. pengar är pengar och alltid tacksamt för en fattig studerande. Nu är jag kräftröd/brun igen i alla fall så jag räknar med helbrun imorgon och dessutom ska jag till Anton nu och hänga med zlatan och elias. det ska bli värt. :D

puss .

puss .

steka i soleeeeen !

partyrepeat .


Tu tiene la boca grande .

elias lagade en romantisk middag med ljus och allt till mig
så nu är jag back on track. Imorgon stan med Theresia
och eventuellt tältköpande, sen jobba, sen SOVA !

och nu.. SOVA !

si .

Idag fick vi stränga order på jobbet. "jaa, idag skulle jag vilja att ni PENETRERAR HELA JÄVLA SYSTEMET MED SAMTAL OCH SÄLJ SÅ SÄTTER VI REKORD FÖR I HELVETE" typ så, och rekord var något vi satte så nu ska mattias hem och röka cigarr och ta fram lite konjak ur barskåpet. Seriösa chefer är grejjen. Jag sög men hursom så var det inte mer än förväntat. Snart är det fest två dagar på raken, ska bara klara av en arbetsdag till!

Ella quiere su Rumba .

Vad har Linnea gjort sen det blev sommarlov? Jag har varit på landet där jag sov i tusen år och sen chillade runt i trädgården en hel dag och åt yoghurt och jordgubbar till frukost och solade och lite annat. Dagen efter åkte jag hem där jag träffade elias adam anton och theresia. Vi såg seven, en film jag sett kanske runt tio gånger, sjukt bra. Dagen efter hade elias skola så jag sov hela dagen och sen åkte jag runt hela stan med mamma och övningskörde lite. Köpte massa ansiktsgrejer och sminkborttagning på apoteket och sen handlade vi tusen mat och bullar och grejer på coop som jag ska leva på här i innerstan. Så nu är jag mätt och glad. Idag ska jag jobba, usch. Nu frukost. tjennaaa.

varför .

MAX hamburgares reklam gör mig verkligen förvirrad. Varför berättar dom att "ja den här hamburgaren skapade jesper men det är ju dumt att kalla den jespers burgerburger så vi döpte den såklart till MAX burgerburger" och "Vi åt en annan hamburgare med sweet chili i och den idén snodde vi såklart rakt av, vi kallar den kort och gått max chiliburger" Jag vill inte äta deras kooperativa burgers och det är inte endast för att jag hatar allt som är på dom den här gången. Hur kan man kalla deras reklamer för reklam ens? Det är ju det motsatta !

attitude .

Nu drar jag ut till landet och chillar tills imorgon
Är väl hemma mellan 12-18 någongång
Beror på vädret.

moa .

det här har jag ägnat mig åt idag

missing .

jag vill också ha körkort
det här är orättvist !

mother father .


"Vi är stolta över dig" / mamma och pappa

kör bara kööör .









sommarlov !

Igår blev det sommarlov och jag åt mig övermätt på två studentmottagningar, först i Linköping, sen i Mjölby. Fick träffa Jossan lite också. Sen åkte jag och min komamätta familj tillbaka hem och jag blev skjutsad till Ankan där partyt var på G. Runt.. ja, vad ska vi säga. runt midnatt åkte vi in till stan hela högen och strosade runt lite och runt 2-3 gick jag och Elias hem till mig och gick och la oss. Nu har han sprungit iväg till landet och det verkar som att det blir någon sorts cowboytema sparrismiddag med Josses familj ikväll, we'll see. Men som sagt.... SOMMARLOV!

nu :

studenstskivor !

buildings of love .

andra dagen på jobbet och efter 20 min hade jag mitt första sälj. innan någon annan (inte ens de erfarna) sålt något alls hade jag sålt tre inom en timma och sen rullade det på. fick in sex stycken på 4 timmar vilket alltså innebär typ 600 spänn plus timlönen, på en dag, och det kan jag väl säga är rätt okej. blev applåderad två gånger till och med, så jag peppar. :D För att få lön krävs 3 om dagen om man jobbar 3 gånger i veckan, sen hade vi ett gruppmål på 4 var den dagen, så jag klarade det ju perfa. dessutom fick jag ju kompensera för min fail första dag :D kort sagt: jag äger !

working mama .

mitt första samtal blev ett SÄLJ
(resterande tid behöver vi inte prata om... heh)

quote .

“Sometimes reality has a way of sneaking up and biting us in the ass. And when the dam bursts, all you can do is swim. The world of pretend is a cage, not a cocoon. We can only lie to ourselves for so long. We are tired, we are scared, denying it doesn't change the truth. Sooner or later we have to put aside our denial and face the world. Head on, guns blazing. De Nile. It's not just a river in Egypt, it's a freakin' ocean. So how do you keep from drowning in it?”

- Meredith Grey

here and there .


I can't stay away .

I'm conflicted
I inhale now I'm addicted
To this place
To you babe
I can't stay away
Can't stay away
Get up, go down
Then we go and more round
It's wrong, they say
I can't stay a- I can't stay away
I can't stay a- I can't stay away

no need to say goodbye .

om en timma ska jag jobba, och inte bara det att jag var värdelös på mitt tidigare jobb (keyboardlärare) utan jag är helt säker på att jag kommer misslyckas totalt och inte få någon betalning. hur ska jag klara av att sälja 3 st på 4 timmar. det är fan svårt, jag säger alltid att mina föräldrar är i spanien i 3 veckor framöver när någon ringer hit... jag är säkert inte ensam.

Sen finns det ju såna (typ min pappa) som alltid går iväg i en timma när någon ringer för att "lyssna på vad de har att säga" efter 60 minuters förhör från hans sida, det låter inte heller så trevligt. Fick ju lyssna på en sån sist vi var på jobbet, han började skrika att "NU SLUTAR NI FAN RINGA HIT OCH JAG HAR NOG KOLLA UPP ER ERA NUMMER ÄR SVARTLISTADE JAG SKA FAN DÖDA ER" eller aa.. typ.

Okej att anledningen till att jag sög som keyboardlärare var att jag bara spelat keyboard i ett år (för fem år sen), men jag känner mig ändå inte hellyckad.

fadderist javisst .


you spin .

ingen skola imorgon och sen äta kakor på fredag med babbsan, fira några studenter och parta. aldrig feel. Om sex timmar ska jag jobba och samma sak imorgon. men att gå upp innan klockan fem på eftermiddagen brukar inte vara ett problem. life is wonderful. Finansiell kommunikatör är min arbetstitel och jag måste leva upp till att sälja 3 grejer från svensk fondservice om dagen, annars blir det ingen timlön. Men jag "har ju värsta flytet, pratar med värsta säljarrösten"(/arbetsledare) så det ska nog inte bli några problem. (stolt). heh.

nu åter till CHILLANDET !

woho .

Hur kan man må bättre än när man nästan aldrig är mer i skolan än en endaste timma om dagen. Livet är en fest. En himla massa hultsfred och emmaboda snack också vilket aldrig är fel. Skolavslutningen blir också fest, hemma hos ankansson och imorgon ska vi åka och handla 6mannatält på rusta ! Den här sommaren kommer bli LEGEN.... wait for it..... DARY.!

b&j .

varför har jag inte ätit denna gudagåva tidigare?


future generations .

idag har jag vaknat med en högst attraktiv rinnande näsa, sett big bang theory med elias, cyklat till skolan, sett något deeply disturbing, fått betyg i psykologi och cyklat hem för att äta en Ben&Jerry "wich" Åter till det deeply disturbing. Det var inte bara det att jag hörde "kom hit alla hushållsrengöringsrobotar" från en buske utan det var även så att när jag gick in i "den runda cirkeln med buskar framför skolan där det finns ett staket typ.." så hängde det ett rep upp i högsta plankan. I ena änden av repet fanns en unge och en hand som höll i repet, i andra änden fanns en UNGE med snaran RUNT HALSEN... han klättrade uppåt på staketet med repet runt halsen (inte åtdragen tacka gudarna) och den andra ungen höll i.. vad fan planerade ungarna att göra egentligen. två pojkar (surprise) helt själva som leker avrättning?

Jag undrar nu... VARFÖR?

jag älskar dig .

I Fredags kom det en stilig man hit och gav mig 10 röda rosor och noblesse limited edition som är hjärtformade och sa grattis på 1256:onde dagen vi har varit tillsammans. Ibland hjälper det att man slåss för romantiken ! :]

it is so .

nu har jag kollat på 52 missade blogginlägg, alltid lika segt att ligga efter.
Imorgon börjar jag skolan 13.40 och slutar 15.05, aldrig fel!
Och sen ska jag till jobbet... :S !
Helt plötsligt kände jag mig 30 år gammal. ovärt.

sitting in it .

världens bästa helgbloggare, det är nog jag det. Jag har för mycket att pyssla med för att skriva något alls. Jag har i alla fall sett på Malena Ernman (vinnaren av svenska melodifestivalen) på konsert och kongress med mamma och elias. Det var väl inte vad jag tänkt mig riktigt men ändå och efter det gick vi ut och åt på ming palace = död av mättnad.

När vi hade vaknat ett tag på lördag morgon (av brutal halsont) drog jag mig ner mot stan för att träffa ewsen <3. Det blev en del inhandlat och kan passa på att meddela att jag äntligen har en STOR väska (större än liten i alla fall) så jag slipper kassar från och med nu. Elias Theresia och Anton mötte upp mig på stan för att gå till Cloetta och sen såg vi alla sjukt snygga uppklädda dansare. Bland annat Adam, Häger, Sara, Pontus, Johan... och massor fler.

Det var där någonstans jag började må JÄTTEDÅLIGT och det sitter kvar, snörvlar som en jag vet inte vad. Zlaterelli hängde sen hos elias tills det blev sent (jag snöt mig och spelade SIMS TRE. (AA DU HÖRDE VENDELA) det är väl ungefär vad jag har gjort idag också. Om någon timma kommer Zlatan till Elias, jag ska bara byta ut mina kläder med spilld brunsås på och sen ska jag återvända...

hoppas ni med hade en värd helg

puss .

hop you little plummer .

note to self you !

börja se the big bang theory.

bull-... wait for it... -shit .

"Vad tråkigt att du känner så. Jag vill alltid det bästa för mina elever även dig"

i would love to bring you down .

Nu har jag mailat min spansklärare.
Jag SKA vinna !

I'm not scared .


you shot me down .

Snart äntligen helg. Den här veckan gick ju skapligt snabbt ändå. Nu ska jag bara ha två lektioner och sen gå hem och sova igen, eller stan. har inte bestämt mig riktigt än.

Dagens fråga! VARFÖR KAN DET INTE VARA SOL NÄR DET ÄR SOMMMAR?

kristen stewart .


Det är ju så uppenbart hur blyg hon är, jag blir bara ledsen. Fan vilken PRESS !

when i was .

Inte vet jag hur det gick till men jag knopade (heter det så?) ihop ett helt kåseri om hur mycket jag hatar att åka buss. Det är inte illa presterat. Slutade klockan ett och nu är jag hemma, imorgon blir ännu en slapp dag så inga klagomål. Eller jo, jag måste nog gå och klaga inför rektorn på en viss lärare så jag kan höja mitt betyg.

tack som fan .

jag skäms lite men svenne banan är min nya favoritlåt
och barbro försöker kontrollera att jag skriver mitt jävla kåseri hela tiden
men det spelar ingen roll för jag blir helt lyrisk av svenne banan
jag vill dansa ju !

GÄLLIVAREHÄNG FY FAN VA FINT .

tackar mig själv för spotify
och att skriva kåseri är nog inte min grej
jag ägnar för stunden svensklektionen åt

SVENNE BANAAAAAAAAAAAAAAN SVENNE BANAN SVENNA BANAN SVENNA BANAN

heh .

juste, hade en anledning till att det var världens bästa dag. Värdinnan sa från sekunden hon såg mig och hela vägen in i natten att jag såg ut "PRECIS SOM LISAPLACE"... och där var min dag gjord :D (trodde hon skulle säga "hon i friendsreklamen" först så jag höll på att börja gråta av ilska men det tog en positiv vändning :D

svennebanan .

serri.... det är så jävla typiskt Irina att lura iväg mig på dumheter mitt i skolveckan men trots det var det en top noch kväll. Först spelade vi uno med ett jättesött par (killar) och irinas syster och efter typ sjuttio omgångar (jag vann) så åkte vi vidare till typ abisko där massa dansare partade. Singstar all night och sånt annat fint. De enda killarna present var inte tillsammans men dock av den sorten som är kappabla till det. Så alla killar jag träffade igår (förutom elias) var bögar. En av dom envisades med att bita i mitt knä, och alla dansare var totalsköna. Sen kom elias och följde mig hem och nu är jag sådär lagom skolsugen så att säga men elias håller på att göra frukost till mig så det löser sig. heh.

puss

jag hatar dig .

jag var den positivaste linnea någon någonsin träffat efter:

Teckenspråk: Spela "vem där?"
Engelska      : Se filmen Bolt
Franska        : Bli sjukt nöjd med betyg !!!
Schema        : Inse att bara det slappa är var, inga språk kvar. sluta tidigt börja sent

För en sekund sen stod det cirka 200 ord här om hur fruktansvärt förbannad jag är men jag kände att det var väldigt onödigt för er att höra det. Allt ni behöver veta att efter 6 år spanska och ett år franska har jag VG i franska medan jag har G i spanskan. Det är intressant med tanke på att det enda året av dessa 6 år, som jag har haft en annan lärare än den ordinarie, var i ettan, och där fick jag VG. dåligt i nian, bra i ettan, dåligt i tvåan.

Det finns en viss gemensam nämnare som alltid har blivit nämnd på alla mina utvecklingssamtal. Det finns en person som när jag säger att jag har varit sjuk säger att "men du var inte anmäld" trots att jag just fått frånvarolistan från min MENTOR som säger att jag har EN okänd orsak och den kommer från engelskan. Det finns en lärare som när jag lämnar in en uppgift där instruktionen löd "ett A4" säger att jag faktiskt inte har skrivit både fram och baksida så jag får G minus. Det finns en lärare som säger att jag inte behöver göra ett prov för att sedan låta det vara anledningen till mitt värdelösa betyg

Jag går språk. Jag har GGGGGGGGGGGGGGGG i mitt huvudval

Jag har hatat och kommer alltid att hata dig, du har totalförstört hela mitt intresse för språk och nästa år ska bli det bästa jag har varit med om i hela mitt liv för då kommer jag för första gången få en lärare som inte är DU och jag kommer veta att ALDRIG MER I HELA MITT JÄVLA LIV BEHÖVER JAG PRATA MED DIG. och jag kommer att LÄRA MIG SAKER. du är värdelös

Rektorn here i come.  och det blev visst en del hat trots allt...

the truth .

i painted a picture of you
your soul was red, and your mind was blue
destiny laid a light on my creation

this dream i had made
a slave of my passion
reality was always too far away
and we were happy
until it came too close one day

and sudden i faced
the truth of my dream
my love had only been a picture, a scene
i suppose i needed too believe
didn't want too see
you had never been close to me

im sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again
i'm sorry

i painted a picture of youmy dream was a lie
and the lie became truth
reality held it's breath too long
it's disgusting what dreams can do to you

but i'm sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again

im sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again
i'm sorry

linnea goes :

ANSTÄLLD !!!

kamasu .

du är varje andetag, du är allt <3

so far .

imorgon är det absolut sista provet tvåan har att erbjuda
jag har gjort allt jag ska i princip i alla fall
dessutom har jag hittat en läsvärd bok som blir rätt streckläst för tillfället
blir alltid tvungen att hitta något att få tiden att gå med när jag solar
mammas bokhylla på landet får duga, gillar inte att läsa egentligen
eller jag vet inte, men typ.

nu ska jag sova. puss .

omg .

<a href="http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=58185785">THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD</a><br/><object width="425px" height="360px" ><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="wmode" value="transparent"/><param name="movie" value="http://mediaservices.myspace.com/services/media/embed.aspx/m=58185785,t=1,mt=video"/><embed src="http://mediaservices.myspace.com/services/media/embed.aspx/m=58185785,t=1,mt=video" width="425" height="360" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent"></embed></object>


RSS 2.0