rushing in .

jag vet inte var det gör mest respektive minst ont

how we might feel .


sideways .

sitter vid min stationära dator och allt känns jättefel, skärmen är för stor och tangenterna är på fel plats. fattar inte att jag vande mig så snabbt vid den lilla, helt plötsligt är allt gigantiskt och felplacerat. Men uppskattade är ni, båda två, kära datorer.

kidnapningen


det är inte lätt när det är svårt .

hur gör man hur vet man hur kan man hur får man
- och varför ?

gästblogg: Helena!!

Nu sitter jag vid Linneas rosa dator och inväntar resten av gästerna! Eftersom Linnea är för lat för att fixa en egen 18 årsfest drog jag ihop hennes sköna tjejkompisar och ordnade ett speciellt party av en speciell sort, så att säga. det går ut på att man shoppar endel !

Anywhoo, nu är vi 4 av ungefar 9 brudar som ska party all night long, och gärna lite till!
Så puss pa världens bästa Linnea (och på mig för att jag räddar dagen :D)
MVH
Helena Margareta Sund

paparazzi .


birthday cake


tanline .

ligger just nu på verandan och schteker tillsammans med laptopen, aldrig varit nöjdare

about the project .

nu händer det grejer kan jag lova. Igår gjorde jag och ewe some major shopping, åkte runt i min bil, träffade jesper och åt god mat. Sen träffade jag sara pontus adam theresia anton elias och vi åkte lite mer bil. (anton fick dock inget kärringstopp, du är bäst ewe) Idag ska vi festa hemma hos sara och imorgon blir det ännu mer röj. Blir helt uppspelt kindof.

rough night rough night .

femtiofemman, maxim, träffa en gammal barndomsvän, god cider, god redbull, gott liv, presentkort på federal av adam anton theresia (king), rolig förfest hos ebba med massor intressanta händelser, ont i fötterna, gullig pojkvän, tjejsnack med adam... Ja så skulle jag vilja beskriva min onsdagkväll. Kan tillägga att vi var där tills maxim stängde, jag kunde varje låt dom spelade och jag vaknade nyss

i love you guys .

jag har helt underbara vänner. Som tur var blev det mer pinsamt för dom än för mig, hehe. Dom kom hit runt halv fem och blindfolded me och satte på mig en stor röd morgonrock, en partyhatt samt en lapp med någon text. Sen surrade dom runt mig uranför mitt hus, och började gå. efter ett tag kom vi till en bil och helvetesfärden till "mera mål" kunde börja. När vi stannade visste jag inte om jag var i ramshäll, berg, malmslätt eller borensberg. För en gångs skull tjuvkollade jag inte heller. Jag hörde dock flera folk passera varav alla applåderade..(?) och insåg att vi rörde oss rätt nära stan. Detta gjorde mig rädd att jag gick runt utanför typ H&M i morgonrock men jag insåg snabbt att ingen såg vem JAG var men... just precis. alla såg vilka irina och helena var. Någonstans där började jag bete mig som ett mongo och typ dregla lite. Det var kul :] Efter ett tag fick jag kolla och då befann vi oss inne i en godis/filmaffär mitt i stan. Jag fick välja en film och sen blev det mörkt igen. Efter ett tag var vi hemma hos helena och där var massor ljus tända och på bordet fanns paket godis, tårta, fondue, jordgubbar, banan mm. Jag fick en supersnygg väska fylld med godis av irina samt örhängen och asgod lacostepartym av helena. Sen såg vi wild child och två american pie filmer. Mys !

Tack tjejer, det finns inga som är som ni !

they freak me out .

http://sundet.blogg.se/usa/2009/july/21-juli-2009.html#comment

nej nu får ni fan ta och komma tjejer, jag blir ju galen av det här
vad fan kommer hända mig (får sms med texten moahaha samt anonyma kommentarer)

ni är sjuka :D

shop .


toast !

i missed you

y me quiere .


if you want it .

dagen känns väldigt spännande idag, har nog rätt mycket att se fram emot om jag känner mina tjejer rätt. Först ska jag på stan med Theresia och sen väntar någon sorts överraskning av Helena och Irina. Kväll och natt ska i alla fall spenderas "där". med där menar jag med dom, någonstans, vem vet. Det hela är väldigt mystiskt och jag "behöver  inte tänka på vad jag ska ha på mig för det fixar vi", bara det låter ju olycksbådande. Men skräckblandad förväntning är alltid toppen. I love you guys.

wöw .

hej. jag sitter i SÄNGEN med min LAPTOP och CHILLAR och det är fan HUR skönt som HELST. Kom just hem från RESTURANGEN där pappa fick mig att beställa cider, han försökte med öl men det vet jag ju redan att jag hatar. Så jag åt alltså min FAVORITMAT på kikkobar och i GARAGET står en BIL. (elias är här med, det ska jag vara glad för, säger han)

slutsats:
KLART GODKÄND FÖDELSEDAG

GIFTS .

ganska glad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kalas och födelsedag .



grattis .

Jag delar födelsedag och födelseår med den här grymt snygga bruden
rekommenderar starkt att kolla in hennes blogg dessutom.

i don't sleep motherfucker .

om 33 minuter är jag arton !!!!!!

jackson .


great .


det var inte som vi trott .

vad har jag gjort sen sist? Jag har ringt och sagt grattis till en artonårig timo, träffat helena, irina, isac, jocke med flera nere i trädgårn samt haft grill och fika med grannarna på landet. Det är väl typ det. Har handlat tusen glassorter samt tillbehör (fingers, mintstavar, m&m's, kerrechocke och annat najs att ha i glassen) och så, till vårat glasskalas, eller vadå vårat, MITT, som jag ska ha när släkten kommer hit imorgon. Efter det blir det en sömnlös natt och sen tror jag nog att jag är arton. Hela mitt liv kretsar runt den dagen för tillfället känner jag. herre gud

point my finger .

jag hatar min header, jag hatar min bakgrund, jag hatar att inte veta vad man ska skriva om och vad man inte ska skriva om för att folk ska vara så bekväma som möjligt. önskar att det enda jag skrev någonsin var låttexter som jag tyckte passade för stunden så jag slapp ta ansvar för något som skrivits och sen kunna skylla på författaren. jag ska bli en quotare för jag har fan ingen genre.

this path .

Så fort jag blir det minsta seriös så slutar det med att jag raderar hela inlägget. Jag kommer ihåg när jag hade en blogg som enbart bestod av texter på engelska eller på svenska, totalt krypterade i krångliga ord för att ingen skulle förstå vad det var för känslor jag la fram. Det kändes konstigt att beskriva en dag, det är sånt man gör när man ses. Men att förklara hur det var inuti kändes lättare, ingen behövde förstå på riktigt. Nu består alla mina inlägg av vad jag gör och vilka jag träffar och jag trivs inte med det heller. Det känns som att man måste be om ursäkt för att man försöker förklara hur man känner, som att det är fel att lägga fram sina tankar så att alla kan se. Jag vet inte om jag är bekväm med hela den här bloggrejen över huvud taget, men jag skriver ändå. Och just nu är jag trött på att vara överallt, jag vill att min familj ska flytta in till stan eller att alla mina saker ska flytta ut till landet för just nu har jag aldrig allt jag vill ha runt mig och jag är brutalt trött på att känna mig otillräcklig och frånvarande. Varför kan inte allting vara överallt fast i närheten just när man behöver det. Allt ger mig ett svidande samvete och jag önskar att det hela skulle kunna gå lite friktionsfritt för en gångs skull.

give me heart .

The water is rushing in
I feel it on my skin
Our boat is sinking now
I wake up
I grab my things
As the waves keep
Rollin' in
I ask myself
"Oh what's the point?"
"What's the point of it all?"
"What's the point?"

Give me heart
Just give me hope
Give me love
Just give me warmth
Give me all I never knew
Give me something
To hold on to

Time goes by so slow
When you're waiting
For a rescue boat
The water's getting cold

And the ocean
Is not a home
When you feel it
All alone
Well it's time to let you go
Let you go
Let you go

All I ever really wanted was to
All I ever really wanted was to
All I ever really wanted was to
Dream

Give me heart
Just give me hope
Give me love
Just give me warmth
Give me all I never knew
Give me something
To hold on to

Give me heart
Just give me hope
Give me love
Just give me warmth
Give me all I never knew
Give me something
To hold on to

Give me heart
Just give me hope
Give me love
Just give me warmth
Give me all I never knew
Give me something
To hold on to

så länge du sover .

nu har jag än en gång kollat på min bedårande lilla kattunge. Dör lite varje gång jag måste lämna honom i lådan igen. Jag kommer säkert köpa upp hela fyra tassar om en månad, BÄST liv ska han ha. Målat en dörr har jag gjort idag, annars har det mest blivit taggande på fejsboken och sovande eftersom jag är rätt så sjuk av mig för stunden, hostar konstant. Nu ska jag nog åka in till stan snart, och imorgon får jag träffa helena och irina.

Hultan 09 .






facebook .

och så BAM! har jag laddat upp alla bilder på ansiktsboken, eller i alla fall börjat. nu är det bara datorn som ska bearbeta skiten. Det var svårt att välja mellan 544 bilder men jag klarade mig rätt bra faktiskt. här kommer ett urval!

everything will be alright .

igår blev jag stoppad av polisen av en så obetydlig sak som att jag kört helt utan belysning strax innan det mörknade. Jag insåg ju då eftersom det var ett tag sen jag pillade på den knappen, att jag kört utan ljus i ungefär.. jaa. tre dagar samt innan jag åkte till hultan. Det är ju en intressant tanke. Jag fick alla fall blåsa i den där grejen (första gången, woow) så där var den oskulden tagen. Pulsen var inte att leka med där.

Ewe bjöd mig på en poolförmiddag och en wallandereftermiddag och så såg alltså min onsdag ut. Nu ska jag ut till landet och måla med falu rödfärg sen kanske det blir ett nattdopp med elias och förhoppningsvis anton och theresia när elias slutat jobba, man kan ju hoppas. Fredag är än så länge oplanerad, lördag är det grannfest på landet, söndag får jag paket och släkten och måndag är jag arton.

Vad fort tiden går när man har rolig.

i can buy you .

eeh. jag råkar visst ha 544 bilder att lägga in i datorn så jag tror det får bli bildboom någon annan dag, hehe

some of us .

Trött är jag nu, ofta gå upp halv 9 mitt i skönsommaren. fy fasen, inte är det särskilt superpangväder heller, men ska man till motala så ska man. Och jag tänker sola även om det spöregnar. Mest bara för att. Skjuts dit och allt. Jag körde hela vägen in till stan alldeles nyss, första gången jag körde typ perfekt, utan ett endaste litet kärringstopp (högst förekommande). Men nu ska jag till min superjordgubbe så det gör ingenting att klockan bara är tjugo i elva.

puss .

man klämmer ju kakor och sånt .

film

sleepingtime .

nu är jag sådär mongotrött igen trots att jag somnat 5 gånger idag. hörs en annan dag

(glöm inte att läsa mina cirka 10 inlägg nu, heh)

Jag är kär .

Om det fanns en uppdateringstävling för stunden så skulle nog jag vinna den. Har ökat uppdateringen med typ 700% från förra veckan. Jag är cool. Eller så är det bara så att jag inte har någon att berätta allt för för studen, elias är i stan för han har jobbat (plus att han var där) och jag kände att jag behövde umgås lite med familjen och bara slappa och ligga still i en säng (underskattat), så därför har jag ingen att slänga all information på. (fan va jag är sugen på mackor nu igen, satan)

En grej till. Igår och idag var jag och hälsade på min lilla söta übergulliga luddiga ramlande jamande busiga mini KATTUNGE som är så söt att jag vill springa och gömma mig. Ljusgrå, med vita tassar och vit svanstipp, är han, min lilla Jackson. Och han är det sötaste jag någonsin sett i hela världen. Om en månad kommer han att vara i mitt hus, i mitt rum, i min famn, och jag tänker fan aldrig släppa det lilla gullet. Idag bet han min i näsan men det gjorde inget för hans ögon är det blåaste jag sett i hela mitt liv.

mat .

någon sorts detox skulle kännas bra
bara det att jag är så hungrig konstant att jag dör
har varit hemma i två dygn, jag har ätit följande
3 portioner kyckling, 2 toast, tusen kroketter med currykyckling, massor efterlängtad majs, 4 mackor till frukost (standard är två) 8 fiskpinnar med ris.
Det här är väldigt mycket för att vara Linnéa, faktiskt.
Så det blir nog ingen detox, men det känns som jag ätit godis i evigheter.

Träna kanske ?

nej, fan va jobbigt

Lördagen den elfte juli klockan halv två

Adam: Asså för i helvete såg ni Thåström?
Linnea: Ja, det var sjukt bra faktiskt
Adam: Asså för faan såg ni eller, herre gud *sätter sig ner* o jävlar

*Folk instämmer men börjar snart prata om andra saker*

Adam: *facepalm* jävlar.. jag stod helt själv, och grät *ansiktet vrider sig*
Linnea: Adam, gråter du?
Adam: *stortjuter, hulkar, snyftar* SÅG NI ELLER, JÄVLAR, HERRE GUD
Alla: Men adaaaaam, naw
Adam: *fyllenunnar* "var är vargen, var är... *hulkar* FAN alltså.
Linnea: Adam, är det något annat du är ledsen för eller vad är det
Adam: Jag är lycklig !

Kan vara det roligaste i hela mitt liv, eller i alla fall på väldigt väldigt länge.
Jag trodde nog aldrig att jag skulle få se Wrafter gråta konstant i en halvtimma

Tackar ölen för den upplevelsen !



Andra roligheter:

Linnea råkar traska vidare från ankans tält med sovmasken "väck mig om du är sugen" på mössan
Får under en konsert kommentaren "NÄR ska jag väcka dig?"

Linnea får erbjudandet 15 godisremmar (en kostar 20 spänn, you do the math) för sina glasögon men står istället och jävlas med grabbarna i lite mer än en timma tillsammans med madde emilia och ankan. Det slutar väl typ med att både ankan och madde snor remmar och springer iväg och att vi tillslut allihop får en hel vischy över oss, samt lite fanta. Ankan var dock stark och sprang fram och hällde vatten tillbaka.

Elias går runt en hel kväll och säger till alla att han är "full som en kastrull" vilket endast han själv (och möjligtvis en full anton) tycker är underhållande. Han är dessutom väldigt stolt över att han kom på ett så fyndigt uttryck. (förlåt älskling, du är jätterolig)

pussheeey .

Bara för att fira att jag faktiskt över huvud taget uppdaterat tänker jag fortsätta lite till med att berätta att jag imorgon ska dra mig mot motala och varamon där jag ska chilla beachen med min älskade kusin och hennes pojkvän, min kära ska med också och dagen efter ska vi ut på vättern och sola med båten. Det låter kanske inte helt fel och är verkligen uppskattat efter en veckas skabbliv. På tal om skabblivet måste jag avslöja festivalens favoritmat som jag passade på att äta två gånger till och med. Pommes med nuggets blev det. Fiskpinnar och mackisar låg rätt bra till också men det lagade vi ju själva så det räknas inte. En jobbig grej med att komma hem är att jag får vätskesug hela tiden. Drack igårkväll till maten en halv sockerdricka (1,5 liters) samt en hel tillbringare med päronsaft, så allt jag känner nu är ångest över att jag inte orkar gå och kissa.

suck on that .

om sju dagar får jag ta körkort
om sju dagar får jag komma in på krogen
om sju dagar får jag handla cigaretter (bara för att, inte för att jag tänker röka)
om sju dagar får jag köpa cider på konsum
om sju dagar får jag tälta eller campa utan föräldrar (fittregler)
om sju dagar får jag åka vart fan jag vill för jag är arton

what you missed .

oväntat sjukt bra framträdanden var:

  • Regina Spector
  • Kings of Leon
  • The Sounds !
  • Timbuktu

väntat sjukt bra framträdanden var:

  • The Killers
  • Anna Ternheim
  • Thåström
  • Lars Winnerbäck

framträdanden som fick mig att gråta var:

  • The Killers
  • Lars Winnerbäck (nr. 4)
  • Thåström

Hultsfred 2009 .

Nu känner jag i hela min värkande kropp att jag är fan i mig hemma. Jag har ätit lagad mat utan en touch av gräs eller regn med tillbehör som sås och majs istället för stärkelsen från överkokta makaroner, Jag har dessutom avnjutit måltiden vid ett bord med en hel stol. Jag har sovit i en säng som har en madrass, fjädring och ett helt underbart fluffigt duntäcke, Jag har duschat, Jag har varit inomhus, Jag har kunnat välja om jag vill bli dygnsur eller inte, Jag har vaknat utan att vara kokande varm.

Men jag längtar redan tillbaka till myllret av människor, den konstanta musiken, konserterna, alla intressanta och sjuka individer och bara känslan i allmänhet av att vara på festival. Egentligen borde väl festival vara en sån grej som gör mitt manisktstädandepedant-jag helt galen, (vilket det också gjorde till viss del) men i det stora hela har det varit helt underbart.

Även om det känns lite tungt just nu så ser jag ändå fram emot emmaboda och hela den här grejen en gång till. Jag lyckades trots allt få med mig ALLT och lite till, jag saknade verkligen inget. Det skulle vara en diskborste och lite diskmedel i så fall, men seriöst... diska..?

PUSS .

let you go baby .

jag har inte dött eller blivit bortrövad, bara så att ni vet. Men jag misstänker starkt att den här bloggen kommer sakna uppdatering den här sommaren, för för en gångs skull så är jag så jävla nöjd med min sommar och har så mycket att göra hela tiden att jag inte har tid att skriva om det. Och imorgon blir det hultsfred så ingen uppdate där heller, är inte helt säker på om kameran får följa med än men det märks väl :D

OM 15 DAGAR ÄR JAG 18

RSS 2.0