på väg mot lkpg .

någon i den här bussen har pruttat
fy fan va äckligt
jag har hållit på att somna typ tusen gånger
eftersom jag försöker plugga körkortsteori som är astråkigt
men nu vaknade jag fan till
så jävla obehagligt
helena sover och ser jätteoskyldig ut
lovar att det är hon
irina gömmer sig under en jacka
hon ser också oskyldig ut
det här ska undersökas.

den här är till dig tessan .

klickit .

party up (up in here)

Helena:
åh den här låten är min favorit det bästa är när dom sjunger "suck my dick"
Linnea:
eeeeeh.....
http://open.spotify.com/track/3FeovwsgIRHk5AEziV6zFj

STHLM BABY .

SEE YOU NEVER !

my ass .

DU HAR KOMMIT TILL FUCKING T2 SVAR

comesitonmywall .

dog bloggen?
ja den gjorde nog det

fyra .

åttiosju dagar, tvåtusenåttioåtta timmar, etthundratjugofemtusenvåhundraåttio minuter, sjumiljonerfemhundrasextontusenåttahundra sekunder och alldeles snart tre månader som borde varit en del av de fyrtioåtta det borde bli i december. ibland vill jag hata dig, ibland vill jag verkligen hata dig.

22:22

I can't spend the rest of my life waiting for something you can never give me.

.

jag hatar dig

warra warra .

hahaha, jag tror att jag dör lite halvt av skratt alltså. förfest med tema "rådyng/dyngrak" var verkligen inte en bra idé. jag tyckte jag klarade mig galant men fick just höra från emilia att det var yoghurt över hela hennes skrivbord, och tjaa, vem åt yoghurt? inte jag iaf. dessutom hade tydligen mitt vinpaket återfunnits utanför hennes soprum, vad gjorde jag där? idag tänker jag citera min kusin och säga att jag mår som förtjänat. tackar dessutom min lyckliga stjärna för att jag fick gratissms igår. hade inte överlevt den kvällen annars.

krogen.. jaa, det vill jag inte ens tala om. så. jävla. tråkigt. man kan aldrig få båda delarna och i det här fallet var det den utspårade förfesten som tog priset. helt klart. emza och jag har koll på det här med att ha hellyckade utekvällar.. eller? jag sprang i alla fall in på tre ställen utan att visa leg eller betala, det tycker jag är värt. dock fail på platå eftersom vi blev utdragna av en brat i röda brallor. men man ska fan inte ta ifrån oss äran av att vi i alla fall försökte!

nu: åter till mjukisbyxortheusedtröjaallmäntfultjejochgreysanatomy!
un beso grande !

dagens skratt .

haha, juste, roligaste grejen. bigge jag helena danne sitter på platens, vi sitter i den ordningen jag just skrev våra namn och jag sitter och kollar på helena och typ gör någon skämtmin eller nåt så man ser min tungpiercing. ser att en kille (läs: minst 35årig gubbe) bakom danne kollar på mig och börjar skratta och berättar det för helena. fem sekunder senare står han där, framför oss, och frågar BIGGE (inte mig) om jag är singel. bryter på något trevligt språk och säger att "min kompis där borta undrar om hon är singel" jag kollar bort och ser en till 35åring i pottfrilla och mjukisbyxor och bryter nästan ihop av skratt. det var ju knappast han som frågade han kollar inte ens på mig, det är ju så uppenbart att hans "kompis" är han själv. men näe, tyvärr gubben, för "hon är med mig" säger bigge och jag slipper bli våldtagen av en gubbe. det tackar vi för. jag har ju tydligen inget att säga till om i frågan, det är ju klart man inte frågar mig om jag är singel, det är ju faktiskt männen jag sitter med som bestämmer över mig. vissa kulturer alltså...

how many how many boy are crazy .

om jag är trött? minst. en nyttig frukost och tre liter juice senare kan jag i alla fall röra mig. kanske inte fötterna dock, som gör så ont att jag inte ens vill prata om det. jag vet inte varför kvällarna alltid blir som värdast när man inte ens tänkt gå ut. men jag tackar i alla fall gudarna för att det är så.
vi skulle haft en filmkväll, jag och min käraste vän, men det blev inte riktigt så. Efter att ha gått in på ågatan för att möta bigge och axel och en viss annan person som var den sista i världen jag vill möta stormade vi ut därifrån och drog till lorient och kollade på en spelning istället. från spelning till lascala till platens till platå till lascala till platens till platå till platens till platå löd resten av kvällen på ett ungefär.
idag ska jag återhämta mig i kanske tre timmar till innan jag drar till marja och partar hard med marja, marv, emsa, vendi och några fler. men innan jag signar out från det här coola inlägget måste jag bara tacka helena för att hon finns, är bäst, och är min <3
pöss

ILOVEYOU .

ibland undrar jag om alla har såna här konversationer

Helena säger:
vad är mitt problem? så snyugg är han inte ens. han bara.. är det
Gud ta mig!
btw så har **** en kompis som är jättesöt. Han har jättefula tänder, men tandställning, så jag ser potential
söt med stängd käft är han iaf. dreglar lite på ****lektionerna
Helena säger:
vad är mitt problem? så snyugg är han inte ens. han bara.. är det
Gud ta Helena säger:
vad är mitt problem? så snyugg är han inte ens. han bara.. är det
Gud ta mig

glad idag .

ABC-gruppen my ass. "aa man kan gå in och ändra som man vill sen *glad gubbe, smiley, hjärtaaa*" och sen går jag in nu och ska ändra i min fucking beställning som är så jävla lätt att göra. MEN JAHA, man var tvungen att skicka in till kundtjänst? aa, det var ju inte så jobbigt. men AHA, man ska göra det skriftligt. JAHA MEN DET VAR JU INTE SÅ JÄVLA JOBBIGT. KUL ATT JAG HAR PDF OCKSÅ PÅ DEN HÄR DATORN SÅ ATT JAG KAN ÖPPNA DOKUMENTHORAN OCH SKRIVA UT PAPPRET OCH SKRIVA PÅ DET OCH SKICKA IN DET TILL KUNDTJÄNST INNAN DET REDAN ÄR SKICKAT FÖR DÅ FÅR MAN BETALA ÄNDÅ?????? OCH JAA ABC-GRUPPEN, DET HÄR VAR ASLÄTT.

OCH NEJ JAG SKA INTE STÄNGA AV CAPS.

NOTALLOWEDTO .


the right way .


yinomparentes .

johan är den lilla men under korta sträckor snabba gasellen
och jag är tydligen det arga brutala köttätande lejonet som jagar johan
synd att johan är upptagen annars skulle jag aldrig sluta ligga och lura
eller hur var det babeman?

puta .

nu vet jag i alla fall varför du ser så jävla nervös ut när jag träffar dig.

stay .

ja det finns massor saker jag borde göra
som att typ gå till skolan och gå på matten,
plugga filosofi eller skriva välformulerade meningar på spanska
men nej, det är inte en sån dag idag.

när om inte nu .

- jag kan inte andas .


what'sthepointinitwheni'mgainingallbuti'mloosingit .

idag är jag förbannad på grund av det här:
  1. jag var tvungen att gå till skolan trots att jag hade feber, inte kunde svälja och inte ens hade någon röst eftersom jag var tvungen att gå på filosofin där vi skulle gå igenom alla instuderingsfrågor inför provet.
  2. vi gick aldrig igenom instuderingsfrågorna inför provjäveln och jag fick istället sitta hemma med dom alldeles nyss och slita mig igenom att skriva tre stycken jävla A4 blaj.
  3. jag kanske måste vänta till efter jullovet med mitt matteprov, aa men då minns jag säkert allt.
  4. jag har redovisning imorgon tillsammans med en person till och jag har gjort hela skiten själv eftersom personen som endast fick uppgiften att göra powerpointen inte ens är klar med den än trots att redovisningen är 8.10 imorgon.
  5. jag hade uppsjungning igår där jag sjöng solo och nu har en hora lagt upp det på facebook så att alla hennes femtusen vänner kan se mig sjunga. har jag godkänt detta? näe! och nej jag tänker inte säga vad ni ska söka på för att hitta klippet. och nej inte ens till dig blablabla.
  6. jag har inte ens BÖRJAT med min jävla spaniendagbok eftersom jag trodde jag skulle skriva på fucking svenska. MEN GOOD LUCK
  7. du suger

youhaveachoice .

bara för att jag säger det här nu så inser jag att jag har dömt mig själv att misslyckas men jag tror tamefan att det gick bra på naturkunskapen. det kändes bra i alla fall, för bra. jag vet att jag gjorde fel på sista uppgiften men jag hade trots allt inga förhoppningar på det här provet mer än IG så det gick ju åt rätt håll så att säga. det enda som känns fail är att jag inte kan vara glad för detta ifred utan jag måste göra massa andra saker. snart iväg till sånglektionen, sen hem, sen konsert med scen och kabaret, däcka i sängen, gå till skolan, jobba med teckenspråket, däcka, gå till skolan, ha redovisning i teckenspråk, plugga filosofi, däcka, gå till skolan, ha filosofiprov, LOV!

LATER BABES

mat .

mätt

lol på spotify .

ååh så jävla typiskt mig, satt just med sökningen "karaoke" på spotify för att jag behövde sjunga upp inför sånglektion om någon timma och typkonsertgrej ikväll. tänkte att "äsch jag kör igenom listan bara sen går jag och äter" fick en konstig känsla av att det var fler låtar än jag trodde hela tiden men sjöng på, det har nu gått två timmar och jag insåg helt plötsligt att varje gång man scrollade ner kom det typ 100 till visningar. åååh så jävla trött jag blir, hungrar sönder. nu ska jag fan ha fiskpinnar!

engaño farsa estafa .

no sabes que cambié de opinión, no puedes conseguir para llamarme nombres todavía
rendí cuando mis sentimientos llegaron, yo nunca le diré cómo sentía acerca de ti
eso significa que ti nunca conseguirá esa parte de mi orgullo
deseo que yo nunca le encontrara este, pero yo no arrepentirme
en algunas maneras yo todavía espero que ti querrá a
pero no espero a ti, escogí no adorarle, yo escogí irse
encontré alguien quién que no usarme, como ti probablemente hiciera
otra, otra, otra y otra vez, pero esto es el fin, el final de ello todo

They say that they don't see what you see in me .

jag förstår vad du menar när du säger att en av alla minuter på dygnet blir det här outhärdligt. jag orkar inte heller se de fyra likadana siffrorna och veta att jag inte just fick eller skickade ett sms. det saknas ett armband på min handled och en ring på mitt finger, det saknas fyra ord varje gång vi lägger på och allt är så oerhört tillfälligt. söndagar blir så fel att man knappt orkar vakna upp efter lördagen. jag trodde aldrig att jag skulle behöva sopa undan alla spår på riktigt. att tänka på tre veckor av ingenting och på att över huvud taget existera den trettionde december dagen innan tvåtusentio är inte möjligt. ibland orkar jag inte mer, ibland orkar jag verkligen inte.

THESMALLESTTHINGSKEEPMEUPATNIGHT .


how could you be so heartless .

alla säger att naturkunsapsprovet är jättesvårt, och jag fattar knappt instuderingsfrågorna, som jag btw hört inte ens har något att göra med provet kindof. det känns jättetryggt. igår var en väldigt värd kväll ute i vimmlet tillsammans med agnes, ida och helena mfl. jag skulle vilja sända ett special "HAHA" till ankan, som ställde upp och dansade med the less fortunate, OCH SÅNT.

idag har jag vaknat, somnat, blivit väckt av ankan, bakat chokladbollar med ankan och sen somnat igen med ankan. jag tror vi sov mellan typ två och sju idag. ganska jävla skönt. agnes somnade dock mitt i en mening, väldigt lyckad tjej den där. man kan ju tro att hon hade en hård kväll på dansgolvet.. men vad vet jag?

nej nu ska jag ta mig i kragen !

puss

takethissinkingboat .

idag somnade jag för första gången i mitt liv i en bok.
det säger rätt mycket om hur jag känner för naturkunskap.
jag trodde faktiskt att det var omöjligt att somna på ett stenhårt golv i en bok.
men jag misstog mig och underskattade hur tråkigt jag hade.
blir att köpa spikmatta att sitta på om jag ska fortsätta plugga

thefirstcutisthedeepest .

de går inte att sätta igång och plugga
jag hade en fjärdedels ambition att sätta igång med matten
men den kommer jag ändå få vänta med till efter lovet
naturkunskapen... not so much
fan

Melissa Horn .

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

den här är till dig agnes .


Melissa horn .

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

tjugotvå tjugoett .



du har kommit till T2 svar .


det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt

everythingwillbealright .

nu ni era små översittare ska jag meddela att jag inhandlat ett par skor, tre par strumpbyxor, två armband, en ring, foundation, puder, tre ögonskuggor, mascara, fyra ansiktsmasker och massor strumpor. kul för er va? nu ska jag och jossan (som är extra sunkig idag och luktar färsk tåbira) äta kyckling och sen baka chokladbollar. typ så ser dagsplanerna ut. egentligen har jag matteprov imorgon men det får nog bli ett utbyte mot sovmorgon där tror jag. (hehe)

autumnish .

en bild på mig från förra hösten när den var som bäst

en bild på natalie från förra hösten när den var som bäst

och ingen bild på vendela från förra hösten när den var som bäst :/


TARELUGNT .


om du kommer in på krogen med en fet jävla brud .

idag var fnissiga_tjejen_96 framme och lallade runt kan jag lova. jag vet inte vad som hände riktigt där inne på universitetet. men en kombination av att jag faktiskt tog moppen (aka femtonåringsfordonet number one) in på universitetsområdet, minnen från spanien och det faktum att jag just åkt till universitetet bara för att få reda på hur man söker efter böcker i ett internetarkiv gjorde det svårt att inte skratta rakt ut. vaknade på rätt sida idag, kanske inte ur undervisningssyfte, men ur livsmeningssyfte. pöss

kaxarn får på nöten !

haha. asså det finns en sida av mig som jag kanske inte är överdrivet stolt över och som de flesta av er kanske inte alltid får uppleva. det finns personer som endast får träffa den här trevliga kaxarLH och exempel på det skulle kunna vara babbsan, katja och min EX körlärare. den här körläraren "sparkade" jag innan spanien, därav det gigantiska "EX"et. Det fanns rätt tydliga orsaker till detta och det visade sig inte enbart komma från min sida för när jag idag hade en lektion med en manlig lärare istället så hittade han en lapp i mitt "häfte" som han sa att han inte ville läsa men att jag kunde få den. hahaha, jag blir så glad av såna här provokationer. den löd:

"22/9 Ingen bra lektion :-(. Jag var sen pga köer från Garnison (Hon får sina 40 ändå) Anvisningar! Linnea har attityd att hon kan. Lyssnar inte, tar inte till sig information. Får klara angivna mål, kör fel men det är mitt fel?! Ska vända, klarar inte av att ta beslut. Hjälper henne, men hon lyssnar inte, kan ej backa. Vägrar titta i döda vinkel. -"behövs inte, jag ser i backspegeln" Hamnar i fel körfält, farliga byten... Läser skyltarna från fel håll. Ligger farligt nära andra bilar. Kör konstant för fort. Fel växel/fel fotarb. så vi får nästan motorstopp i cirkl.pl. Ingen planering. SUCK. Försökte att lyfta fram henne men vi hade klara kommunikationsproblem.
Tog inte upp alla fel för det hade knäckt henne
"


Varför inte bara ta och highlighta hela stycket? Gillar att det låter lite som en dagbok med emoticons och "suck"ar och allt möjligt. undrar hur hennes dagbok ser ut, om hon känner sig som en misslyckad körskollärare nu? Den här bruttan har uppenbarligen inte riktigt kontroll över vad som knäcker mig och inte för jag måste ju faktiskt ta och erkänna att om hon hade sagt det här till mig in person så hade det inte varit jag som gått hem och gråtit. okej att jag har endel authorityissues men det här hade jag fan haft en del att säga till om.

a hundred miles long .

nu sa jag till skolan wihoo. vet inte om jag ska skratta eller gråta för att jag just tog fram min vinterhalsduk. vädret ser faktiskt olidligt ut. death cab hela vägen till katedral kan jag i alla fall acceptera som en helt okej med dagens dag. studiebesök på universitetet, vad ska man säga. asså det räcker ju med en endaste blick utåt och man vill tillbaka till täcket, eller iofs,. behöver inte ens kolla ut för att längta till det.

españoles .

cuando te enamoras de una chica la primera vez que le ves

estoy esperando .

välbehövd myskväll med sarah fick det bli idag. krogen får vänta till nästa helg, det är inte bra med för mycket av det goda. imorgon ska jag fan försöka göra något vettigt, hur nu det kommer gå får vi se. typ städa rummet, tvätta lite, plugga, eller läsa min kära läxbok. nu ska dock mer bilder in på fejjan, ingen sömn för mig inatt.

puss .

messy .

omg

bara för att du ser ut som en jävla star wars .

jag vill inte ens kommentera bussresan hem. aldrig haft så kul i hela mitt liv. sjukt värt avslut på hela den här underbara veckan. alla är så sjukt jävla roliga människor att jag inte vet vad jag ska ta mig till. jag och joakim satt verkligen hela bussresan till Barcelona och pratade och jag allt jag kan säga är att jag är så jävla lycklig över att jag spelade in en del av den (15+5+5 minuter) för dessa konversationer är verkligen värda att bevara.


Här har vi lite citat som antagligen endast är roliga för de som var närvarande.

kan dra ett exempel från när stefan vaknar upp och säger "jag skulle kunna säga att jöjjöjjblööblaa!"

från när ida vaknar och säger "quienee, hola no estoy borracha mamma, esta fiesta aqui"

Ida "vem är det varför är det någon som är arg"
Jocke "asså ida, du du snackar blöja"
Ida "haha, är jag ute och simmar eller?"

Linnea "du bara pillar med dina fötter hela tiden"
Micke "vad ska jag göra dom bara flyger iväg"
Jocke "jävla calle fan vad jag hatar dig"
Micke "calle du får ta mycket skit får du"
Calle "vad har jag gjort"
Jocke "det är därför du inte har gjort något, jag har mina orsak att bli arg på någon"

Jocke "linnäaa"
Linnea "si"
Jocke "kan du ta fram din kamera hit till min mobil min kamera?"
Linnea "vill du ha min kamera till din kamera?"
Jocke "nej kan du ta fram din ipod till min kamera så jag kan se vad jag siktar på med den här skiten"
Linnea "det kan jag göra"
Jocke "tack så mycket"

Calle "säg en till kvinnlig egenskap"
Linnea "städa"
Calle "städa?"
Linnea "det är en egenskap"
Calle "att städa, det är ett verb för sjutton"
Linnea "pedantism"
Calle "pedantiatri heter det!"
Linnea "finns det ett ord för det?"
Calle "nääää"

Ida "vad gör ni, ni är inte i mina påsar va?"
Jocke "dina påsar? det här är mitt skit"
Ida "det är det väl inte?"
Jocke "det är det ju"
Ida "amen va fan asså nej, skärp er ta.."
Linnea "amen ida vi tar inte dina grejer vad tror du?"
Ida "slutaaaa, min mamma..."
Linnea "men ida bli inte som stefan nu"
Ida "hahahaha"

Jocke "asså dedededen, fan vänta, den här skiten, att vänta på bussen, det är så jävla jobbigt"
Linnea "vi sitter ju i bussen?"
Jocke "VA?"
Calle "mannen har utvecklats ur kvinnan"

Linnea "hur ska jag, ja okej"
Jocke "vadå. aoouawoöö va fan gööru flytte nööeeroöös"
Linnea "asså snälla kan inte någon väcka stefan det vore så jäävla kul"
Jocke "nejey eyey stefan kan jujutsu han kommer fan spöa skiten ur mig"
Linnea "ja, det är ju det som är så roligt"

Jocke "hur var det att strula med spanjoren då, var hon bra?"
Micke "ja hon hade sån jääävla tunga alltså"
Jocke "hade hon det?"
Micke "nää va fan?"
Jocke "hade hon ingen tunga?"

el ultimo dia en españa .

yo no quiero volver a suecia !

jag vill faktiskt inte komma hem, eller jo, eller nej, eller jag vete fan. jag saknar er muchooo dock. kanns bara sa jobbigt att komma tillbaka till allt. det har varit sa himla annorlunda har och pa ett endast positivt satt. att komma hem och styra upp och ta hand om allt kanns inte som nagot jag vill prioritera direkt. allt har bara blivit annu mer rorigt kanner jag, far angest nar jag tanker pa alla skolgrejer jag maste ta tag i nar jag kommer hem. skont att jag far studiedag pa fredag i alla fall. nej, nu ska jag fokusera pa att ga ut och ata min sista natt i spanien samt fiesta. sen far morgondaden bli tagen som den kommer.

and you said he's happier without me
what kind of person are you

besobesobeso .

det har nu gatt sa langt att jag och ida endast pratar spanska med varandra. vi satt just pa en lektion i kanske en och en halv timma och var busiga nog att istallet for att lara oss mer spanska, skriva lappar. bara det att vi insag, en sekund efter att vi uttryckt hur daliga vi ar som inte lyssnar, att vi larde oss massor anda eftersom vi bara satt och skrev pa spanska. que bien va? nu har jag ingen aning om vad vi ska gora men at just maaassor paella. juste, en olfabrik. drycken, ol, hatar att inte ha svenska bokstaver. anyways. ha det bra todos los people! jag kommer prata spanska med er nar jag kommer hem, jag tanker pa spanska nar jag vaknar, jag ar radd. hahaha

pusss !!!

no quiero volver a suecia .

hoy es el primer dia de todo mi vida que no he hablado sueco !
idag ar forsta dagen i hela mitt liv som jag inte har pratat svenska !

seriost, idag har jag inte traffat nagan svensk, inte en endaste gang utan jag har bara traffat arii och hennes familj. vi gick ut och at klockan 2 och jag fick traffa hennes mamma, pappa, pappas fru, syster, syster, bror med fru, tva kusiner, tva fastrar, en fasters man.....ETC! Helt sjukt, alla var hur gulliga som helst och sa att jag pratade jattebra och att jag var jattesnygg och snall och trevlig och pratsam och etc i all evighet. jag kom hem for ungefar fem minuter sen har varit med dom hela dagen, dom visade mig en park som var hur vacker som helst och berattade massor saker for mig. det var bara arii och en till som kunde engelska sa jag hade inget val an att prata spanska hela tiden. jag vill aldrig aka harifran! aldrig aldrig aldrig, ni far komma hit istallet. jag har haft pa mig linne och shorts hela dagen och svettats som en gris. wanna join me? jag vet inte vad jag ska skriva mer an att jag har sa javla kul, alla ar hur trevliga som helst och att spanien ar bast. jag har inte betalat for nagat pa hela dagen heller. jag forsokte tvangs-ge pengar till en av hennes fastrar men det var omojligt!!! har ni det bra i regnet?

PUSS

puta .

inte ens i spanien far man vara ifred. men du laser ju anda inte det har sager du sa da gor det ju ingenting att jag skriver att jag ar sa javla arg pa dig som jag aldrig nagasin varit pa nagon forut. du forstorde just hela min dag i spanien. men som sagt, du laser ju inte langre. fy fan for dig

españa !

nu sitter jag har i spanien och ingen av er kommer nagansin att forsta hur sjukt kul jag har just nu. familjen jag bor hos ar gulligast i varlden och min vardsyster ariadna ar helt enkelt bast. affarerna i spanien som jag haft sjukt laga forhoppningar pa har sa jaaaavla snygga klader. tank er snyggaste avdelningen pa sara fast i en liten affar. typ 2 vaningar.. hur mycket svart och nitar som helst och skorna ar att do for. jag kopte ett par lacktajts igar med en 4 dm lang dragkedja langst ner pa samt 3 ringar som jag bara gaaah var tvungen att ha. ha begaret vaxer for varje dag som gar. vi har sa kul hela tiden och det ar supermysigt att sitta och ata bara jag arii och hennes mamma och bara prata spanska. eftersom arii ar precis (sjukt hur bra vi passar) lika krasen som jag med maten har jag inte tvingats ata en enda sak jag inte tyckt om. om det vet ni nog alla hur ovanligt det ar! haha. assa jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt. jo. juste. har i spanien har affarerna oppet mellan klockan 10 pa dagen till tio pa kvallen sa igar gick vi runt nar det var helt morkt ute och shoppade. HUR MYSIGT? ar inte det ultimata sattet att shoppa pa. pa kvallen, nar det dessutom ar varmt ute. omg. kan ju dela med mig av att killarna ar sa fula att det inte ens ar roligt, och att trots dessa OTROLIGA affarer sa klar sig inte ens tjejerna bra. (med undantag dock) affarerna jag alskade som vi var inne pa var deras favoritaffarer, men dom kollade liksom pa den del av affaren som var ful, (med undantag) medan jag och ida stod och skrek over alla svarta skor med sma nitar och dragkedjor pa. ah.

helena, du och jag aker ryanair hit, SNARAST och lever pa nudlar (trots att jag hatar nudlar) sen shoppar vi upp 10 studiebidrag pa en och samma dag. comprende? :D

BESOS !

RSS 2.0